---

Crème Brûlée

---

Nye spændende øl

Vi har fået 3 nye spændende belgiske øl ind i vores sortiment. Blandt nyhederne er den højt priste "Den gyldne drage" fra det belgiske bryggeri Van Steenberge.

den gyldne drageDen gyldne drage

Den kommer fra det belgiske bryggeri Van Steenberge. Det er en dark brown triple ale, med en udsøgt fyldig smag. Skummet er cremet og smagen er rund. Mange siger: "Det er næsten vin", når de smager Dragen første gang - og det er ikke helt ved siden af.

Det er med andre ord en rigtig "hygge øl", og en meget fornem af slagsen. Dragen har nemlig vundet et væld af priser verden over, f.eks.:

Holland International Beer Festival - Haarlem 1995: overordnet vinder som bedste øl.

Sølvmedalje i the International Beer Competition: Chicago 1996.

Sølvmedalje i kategorien Dark Ales ved the California Microbrew Beer Festival 1995.

Carolus kaizer roodCuvee van de Keizer Rood

Fra bryggeriet Het Anker har vi ny fået den meget efterspurgte årgangsøl Cuvee van der Keizer. Denne "røde" udgave er brygget for at markere "10 år med Cuvee van de Keizer Blauw", og kan sammenlignes med Golden Carolus Easter Beer.

Den indeholder flere typer malt og i løbet af brygningen tilsættes der 3 krydderurter.

Den gyldne farve, det høje alkoholindhold på 10% og afbalancerede smag gør denne øl til en kilde til vitalitet og styrke, der vil appellere til den krævende øl smager. Bør nydes ved en temperatur omkring 7-8 ° C.

Hver flaske har årgangen påtrykt og kan med fordel lagres.


Carolus klasic 75Carolus Classic

Fra Het Anker kommer også denne Gouden Carolus Classic. Sagnet fortæller, at kejser Carl V gav sine krigere og jægere ”sort øl” for at de kunne få mere ”courage” i deres gøremål.

Det er denne øl, der med små modifikationer er brygget siden 1369. En mørkebrun ale med en stor krop og bouquet, tilpas krydret og fyldig smag. Velegnet til kraftige kødretter og ost.

Vi tog "den lille" 33 cl. flaske ind i sortimentet for en måned siden, og alt hvad vi kan skaffe er solgt. Nu har vi denne forrygende øl på lager igen, både i den lille og den store flaske på 0,75 liter.

olivenv


Crème Brûlée Aps.  -  Ravnsbjergvej 7  -  3400 Hillerød
Tlf 51 95 77 89
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

oliven

 kor2

© Crème Brûlée & Bentivi Photography Aps. 2014