---

Crème Brûlée

---

Tre nye øl fra Virklund

nyvirklundVi har fået tre nye varianter af Virklunds øl i vores sortiment. Det drejer sig om Havre, Celebration Ale og Strong Ale.

etiket havre

Havre

En dybsort havre stout med cremet brunt skum. En øl der er fuld af smag, karakter og mørkristede malte. Havren giver de mørkristede malte modspil så smagen er afrundet og fin. Nyd den alene, til ost eller i godt selskab. (Alkohol 5.7% vol.) 0,5 liter flaske.
etiket Celebration

Celebration Ale

Måske kender du allerede Celebration Ale fra Virklund - det var den øl vi skænkede smagsprøver af de Crème Brûlée åbnede den 30. september sidste år. Celebartion Ale er inspireret af engelske bitters og den californiske sol. I øllet er en kombineret vienna-, munchener- og caramelmalte med amerikansk willamette humle og tjekkisk saaz humle. Resultatet er en flot gylden ale med en afstemt bitterhed der efterlader en fin eftersmag. (Alkohol 4.1% vol.) 0,5 liter flaske.
etiket strong

Strong Ale

En stærk, mørk, fyldig og krydret øl. Hele seks typer malt, tre humlesorter og en belgisk gær giver denne øl en karakteristisk smag der leder tankerne hen på munke, Belgien og god mad. En øl der kræver at den nydes med måde. (Alkohol 7.2% vol.) 0,5 liter flaske.

olivenv


Crème Brûlée Aps.  -  Ravnsbjergvej 7  -  3400 Hillerød
Tlf 51 95 77 89
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

oliven

 kor2

© Crème Brûlée & Bentivi Photography Aps. 2014