---

Crème Brûlée

---

Ny miljøvenlig indpakning

palmeprods1Pap og farvet silkepapir er hårdt ved miljøet, og derfor skifter vi det nu ud med: Palmeblade.

Når du fremover køber gavekurve hos os, så er "kurven" erstattet af en skål fremstillet af helt rene palmeblade.

Bladene kommer fra Areca palmen som bl.a. gror i Indien. Bladene samles op når de visner. Efter grundig vask gennemgår de en proces, hvor de presses sammen til den ønskede skålform. Vandet og egenskaberne i bladene gør, at der opstår en hård og meget stabil form, som kun indeholder plameblade. 

Godkendt til fødevare

Skålene er fuldstændig rene, og godkendt til fødevarer. Samtidig er de ekstremt robuste og kan bruges i f.eks. ovn (op til 220 grader), i mikro-ovn og til nedfrysning. De tåler vand og kan vaskes op (dog ikke i opvaskemaskine). Derfor kan du bruge disse fantastiske skåle og tallerkner som du bruger f.eks. paptallerkner - men altså uden nogen form for miljø belastning.

Smid væk med god samvittighed

Skålene er 100% nedbrydelige, og bliver til den reneste muld hvis du smider dem f.eks. sammen med haveaffaldet. Du kan også bruge dem som "tændbriket" i brændeovnen. Faktisk er disse produkter certificeret og opfylder EU's krav til kompostering som beskrevet i standarden EN13432.

Bruge dem i stedet for paptallerkner

Ud over at bruge plamebladene til gavepakker, sælger vi dem stykvis. Prisen er lav, og svarer nogenlunde til havd to engangs paptallerkner koster. Men her får du altså en helt hård tallerken som ikke klasker sammen, ikke suger fugt og som kan genbruges næsten i det uendelige - uden miljøpåvirkning.palmeprods

olivenv


Crème Brûlée Aps.  -  Ravnsbjergvej 7  -  3400 Hillerød
Tlf 51 95 77 89
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

oliven

 kor2

© Crème Brûlée & Bentivi Photography Aps. 2014