---

Crème Brûlée

---

Økologisk vin

oekovinMængden af økologisk vin er heldigvis stigende, og kvaliteten er ligeledes voldsomt stigende. Flere af de "traditionelle" vinbønder i Europa er begyndt at dyrke økologisk.

Vi har længe søgt efter økologiske vine, som både opfylder de strenge krav til produktionen samtidig med at kvaliteten og smagen er i orden. Det har vi fundet nu, og vi er stolte af at introducerer disse fire helt  økoligiske og certificerede vine:

Italiensk rødvin 2009 fra Fulceri, fremstillet af økologisk dyrkede druer. Vinen er udelukkende fremstillet på Sangiovese druer som er høstet i hånden i regionen "Colli de la Toscane Centrale". Det er en klar vin med en dyb rød farve, fin bouquet og en delikat aroma af syrlig frugt og violer. Vinen passer godt til rødt kød, vildt, svinekød, fjerkræ og ost.

Italiensk rosé vin 2009 fra Fulceri baseret på samme druer og høstet på samme måde som rødvins udgaven beskrevet ovenfor. Det er en krystalklar vin med rosenrød farve og med en fuld og intens bouquet og aroma af syrlig frugt og æbler. Passer til rødt kød, fjerkræ, ost og bare til hygge.

Spansk rosévin 2010 fra Villanueva de Alcardete. Fremstillet på økologisk dyrkede Tampranillo druer. Det giver en frisk og helt klar rosévin med en let frugduft, og en fin tørhed som leder tanken lidt i retning af hvidvin. Passer godt til hvidt kød, pasta, fisk, tapas eller blot afkølet til hygge.

Spansk hvidvin 2010 fra Villanueva de Alcardete. Fremstillet på økologisk dyrkede Airén druer. Det giver en blød og elegant aroma, som med sin lidt frugtprægede smag giver en let og avanceret smag med en god struktur. Passer godt til hvidt kød, pasta, fisk, tapas eller blot afkølet til hygge. 

Begge de spanske vine er ud over en omfattende EU kontrol med dyrkningen også certificeret med det tyske BiO mærke.

olivenv


Crème Brûlée Aps.  -  Ravnsbjergvej 7  -  3400 Hillerød
Tlf 51 95 77 89
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

oliven

 kor2

© Crème Brûlée & Bentivi Photography Aps. 2014