---

Crème Brûlée

---

Chokolade fondue

 MG 5550Lækker dessert lige til sommerbordet. Det tager under 3 minutter at lave. I det keramiske krus er der 200 g chokoladeblanding der kan varmes op i vandbad eller 2,5 minutter i mikro-ovnen. Så har du en choko-creme som holder sig flydende i mindst 45 minutter, og som smager helt fantastisk på f.eks. frisk frugt som jordbær, hindbær, blåbær eller alt mulig andet. Du dypper i chokoladen som fondue. Får du ikke brugt det hele, stiller du bare resten i køleskab. Den kan genopvarmes op til 3 gange.

olivenv


Crème Brûlée Aps.  -  Ravnsbjergvej 7  -  3400 Hillerød
Tlf 51 95 77 89
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

oliven

 kor2

© Crème Brûlée & Bentivi Photography Aps. 2014