---

Crème Brûlée

---

Lothantique

lothantique1

Den franske kosmetik og parfume virksomhed Lothantique producerer nogle af verdens bedste og mest kendte dufte. Virksomheden er ikke særlig kendt i Danmark, men i Frankrig og internationalt regnes Lotahntique for en af de førende producenter når det gælder dufte og kosmetik.

Vi fører en række af Lothantiques produkter, der i sortiment går fra håndsæber, flydende sæber, eau de toilette, til body lotions, duftstænger og duftlys. Det specielle ved disse serier er, at alle produkter findes i alle duftvarianter, således at man f.eks. kan indrette sit badeværelse eller soveværelse med et bestemt dufttema.

Lidt historie om Lothantique

Historien om Lothantique begynder i 1920 i byen Chateauneuf Val-Saint-Donat som ligger for foden af kæmpe lavendelmarker i bjergmassivet Lure-Vançon-Durance.

Her etablerede familien Mouranchon det parfume destilleri som den dag i dag forsyner Lothantique med unikke duftolier. 

Snart blev destilleriet udbygget til at omfatte mere og andet end lavendelduft, og snart begyndte en produktion af både egentlige parfumer, sæber og olier - olier som i øvrigt den dag i dag leveres til andre parfumerier, som ikke selv fremstiller grundolierne til parfume.

Selve virksomheden Lothantique blev grundlagt i 1987 af familiens børenbørn, og i 1998 ekspanderede virksomheden med en meget succesfuld filial i USA under samme navn. 

Lille virksomhed

Lothantique er internationalt set en ganske lille virksomhed med sine 40 ansatte. I dag holder virksoheden til i byen Peyruis, og selv om rødderne gå tilbage til 1920'ernes parfumedestilleri, så udvikles der i dag avancerede plejeprodukter. Desuden har virksomheden fokus på økologi og bæredygtig produktion.

Læs mere om Lothantique her.

lothantique

olivenv


Crème Brûlée Aps.  -  Ravnsbjergvej 7  -  3400 Hillerød
Tlf 51 95 77 89
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

oliven

 kor2

© Crème Brûlée & Bentivi Photography Aps. 2014