---

Crème Brûlée

---
Citronolie

Citronolie

Aug 2012

Den fantastiske citronolie fra Frantoio di Sant'Agata d'Oneglia er igen på lager. Der er tale om en rigtig klassisk Italiensk olivenolie med citron, fremstillet på den "rigtige" gammeldags måde, hvor oliven og citroner blandes sammen inden presningen. Det bevirker, at citrusolien... Læs mere

Crackers for soft Cheese

Crackers for soft Cheese

Aug 2012

Dit ostebord fortjener disse crackers. De er produceret af The Fine Cheese Co. Bath England, og er noget af det lækreste du kan spise med ost. Vi har dem i to varianter: Med Rosmarin og med Basilicum. Helt tynde med forrygende smag Disse... Læs mere

Fransk vineddike

Fransk vineddike

Aug 2012

Franske A L'Olivier producerer nogle af verdens bedste olier, og vineddiker. Produkionen foregår i Nice og der bruges typiske lokale råvarer. Disse to vineddiker er begge baseret  på en 6% hvidvinseddike og krydret med hhv. Lavendel og Provence krydderier. Lavendel hvidvinseddike Har en let... Læs mere

Specielle olivenolier

Specielle olivenolier

Aug 2012

Vi har to specielle olivenolier fra franske A L'Olivier. Den ene er en Hojiblanca baseret olie med en meget lækker or rund smag. Den anden er baseret på samme oliven og er tilsat lavendelolie, som giver den en meget let... Læs mere

Passionsfrugt vinagre

Passionsfrugt vinagre

Aug 2012

En ægte fransk specialitet er disse to vinagre, den ene med passionsfrugt den anden med solbær. Begge er meget lækre, fordi de kombinerer den sylige smag i vinagren med den søde og fyldige smag af passion og solbær. Brug den på salater,... Læs mere

Sennep med blåbær

Sennep med blåbær

jul 2012

Nicolas Vahé er kendt for sine mange specialiteter, og denne sennep er også noget specielt. Den er fremstillet af friske sennepsfrø tilsat blåbærsaft. Det giver en let og frisk sennep, der i konsistens minder om fiskesennep, dvs. grovkornet og mild. Blåbærsaften... Læs mere

Chokolade fondue

Chokolade fondue

jul 2012

Lækker dessert lige til sommerbordet. Det tager under 3 minutter at lave. I det keramiske krus er der 200 g chokoladeblanding der kan varmes op i vandbad eller 2,5 minutter i mikro-ovnen. Så har du en choko-creme som holder sig flydende... Læs mere

Kathrine Andersen chokolade

Kathrine Andersen chokolade

Feb 2012

Kathrine Andersen Chokolade er et lille chokoladeværksted fra 1898, der fremstiller håndlavet chokolade. Kathrine Andersen Chokolade er 100 procent dansk fremstillet, hvor »kvalitet« og »smag« er i absolut top. Vi fører en lang række af disse lækre chokolader, både i gaveæsker og... Læs mere

Bella Italia

Bella Italia

Feb 2012

Nu kan du få nogle af Italiens aller bedste delikatesser i Crème Brûlée. Vi har håndplukket en række produkter fra nogle af Italiens bedste producenter. Et af de produkter vi er rigtig glade for at kunne præsentere er de italienske dessertkirsebær... Læs mere

Most fra Fejø

Most fra Fejø

Jan 2012

Økologisk most og cider fra Fejø Som noget nyt forhandler vi nu den berømte økologiske æblecider og enkelt-sorts moster fra Fejø. Der er tale om nogle af de bedste æble saft produkter i Danmark. Læs mere

olivenv


Crème Brûlée Aps.  -  Ravnsbjergvej 7  -  3400 Hillerød
Tlf 51 95 77 89
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

oliven

 kor2

© Crème Brûlée & Bentivi Photography Aps. 2014