---

Crème Brûlée

---
Brasilianske Quibe

Brasilianske Quibe

jul 2013

Ingredienser - 200 gr. Quibi mel - 500 gr hakket oksekød (magert)- 1 mellemstort løg, skåret - 1 kvist persille (hakket)- 1 enkelt mynteblad (finthakket)- 2 sps. kanel - Salt og peber  Tilberedning Sæt Quibi melet og blød i 1-2 time(2). Hæld vandet fra og klem godt... Læs mere

Macarons

Macarons

Mar 2013

Ingredienser Macarons:150 g æggehvider450 g flormelis190 g smuttede mandler3 spsk kakao Hindbærganache:150 g hindbær100 g mørk chokolade Pisk æggehvider og flormelis luftigt i en skål, så det bliver tykt og får en sej konsistens. Blend de smuttede mandler. De skal hakkes så... Læs mere

Kransekage af marconamarcipan

Kransekage af marconamarcipan

Dec 2012

Ingredienser 400g marconamarcipan55g æggehvide140g rørsukker Læs mere

Dadler i marconamarcipan

Dadler i marconamarcipan

Dec 2012

Ingredienser 50 g valnødder15 store Medjool-dadler (eller friske, iranske dadler)200 g marcipanreven skal af 1 øko appelsinevt. 1 spsk Grand Marnier100 g smeltet chokolade Sådan laver du fyldte dadler Rist valnødderne gyldne i en 180 grader varm ovn i ca 8 min.Tag dem... Læs mere

Fransk æbletærte med creme

Fransk æbletærte med creme

Okt 2012

Dette er en rigtig fransk klassikker: Tarte aux Pommes.  Æbletærter findes i rigtig mange varianter, men denne her er blandt vores favoritter. Den har ud over æblerne en lækker vaniljecreme og kanel. Sådan gør du De angivne mængder rækker til et stort tærtefad... Læs mere

Lagkage med nøddecreme

Lagkage med nøddecreme

Aug 2012

Dette er en fransk inspireret lagkage med chokolade og nøddecreme. Til bundene skal du bruge: 230 g hvedemel100 g blød smør100 g mørk 100% chokolade250 g sukker2 æg2 dl mælk1 tsk. bagepulver2 spsk. kakao Til nøddecreme og pynt skal du bruge: 1/2 liter piskefløde3-4... Læs mere

Gulerodsmuffins

Gulerodsmuffins

jul 2012

Ingredienser til 12 lækre gulerodsmuffins 250 g hvedemel1 tsk. bagepulver½ tsk natron1 tsk kanel Læs mere

Brændenældesuppe

Brændenældesuppe

Jun 2012

Det skal du bruge  150 g brændenældeblade - de fine topskud1 løg2 fed hvidløg (kan undværes)2 kartofler1/2 porre1 dl. hvidvin5 dl. boullionlidt smørsalt og peber Lige nu vælter brændenælderne op, og en af de mere delikate måder at udrydde dem på er... Læs mere

Marmorkage med lakrids og citrus

Marmorkage med lakrids og citrus

Jan 2012

Det skal du bruge  200 g blødt smør200 g sukker1 tsk vanillesukker200 g hvedemel1 tsk bagepulver3-4 spsk lakridspulver 4 æg1 dl flødesaft og skal af 1 økologisk citron Sukker og smør røres godt sammen så det er helt løst og hvidt. Vaniljesukkeret kommes i,... Læs mere

Chokolade og skovbær souffle

Chokolade og skovbær souffle

Feb 2012

Til 4 personer. 100 g mørk chokolade3 æg (delt i blomme og hvide)50 g sigtet hvedemel1/4 tsk. bagepulver40 g sukker150 g skovbærFlormelis og bær til pynt Sådan gør du Knæk chokoladen i mindre stykker og kom dem i en skål som tåler varme.... Læs mere

Den perfekte Crème Brûlée

Den perfekte Crème Brûlée

Jan 2012

Du skal bruge 4 æggeblommer ½ liter piskefløde 65 g sukker 65 g rørsukker til kandisering 1 vaniljestang Sådan gør du Skær vaniliestangen op og skrab kornene ud. Varm fløden op under svag varme og tilsæt vanilie. Varmen får vanilien til at afgive smag. Fløden må ikke... Læs mere

Ciderglaseret andebryst

Ciderglaseret andebryst

Jan 2012

Andebryst: 2 stk. andebryst, 1 stk. skalotteløg skåret i tynde skiver2 cl æblecider 1 dl hønsefond1 spsk. honning25 g smør Rids skindet så brysterne ikke trækker sig sammen når de steges. Kom lidt olie på panden til stegning. Læg andebrysterne på den varm pande. Steg andebrysterne... Læs mere

olivenv


Crème Brûlée Aps.  -  Ravnsbjergvej 7  -  3400 Hillerød
Tlf 51 95 77 89
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

oliven

 kor2

© Crème Brûlée & Bentivi Photography Aps. 2014