---

Crème Brûlée

---

Ny øl fra Virklund Bryghus

tripFra Virklund Bryghus introducerer vi nu den nye Tripel. 

Tripel betyder, at bryggeren har tilført 3 gange den normale mængde malt. Dermed får øllet en meget fyldig og stor smag, og en noget højere alkoholprocent. Virklunds Tripel er på 8,5% alkohol.

Ofte forbinder man Tripel med Belgisk øl, og hvis du allerede kender vores ølserier fra Het Anker, vil du med det samme genkende smagen i Virklunds Tripel. 

Smagen

Et pænt hvidt skum, der forbliver i et pænt tyndt lag over overfladen og en fin duft som har et lille anstrøg af orangekaramel. Typisk er Tripel øl lyst, men farven her er mørkere over i det karamelbrune. 

Smagen er rund med masser af frugt, lys flødekaramel plus melon og citrus - dog ikke mere end man blot får en fin antydning. Den er en lille smule bitter, men bitterheden er afstemt til smagen som ballancerer helt fantastisk mellem det søde og det bitre. 

Mange ølentusiaster betragter Virklunds nye Tripel som den bedste danske Tripel overhovedet, og er man til de fyldige søde øltyper som leder tanken hen på hygge og indendørs lune, så er Virklund Tripel er rigtig god bud på en god oplevelse. 

olivenv


Crème Brûlée Aps.  -  Ravnsbjergvej 7  -  3400 Hillerød
Tlf 51 95 77 89
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

oliven

 kor2

© Crème Brûlée & Bentivi Photography Aps. 2014