---

Crème Brûlée

---

A XOCO - chokoladegastronomi

AXOCO1A XOCO er en helt ny delikat chokolade som er udviklet af Jesper Rahbek og Anthon Berg. Der er tale om dansk chokoladegastronomi og noget af det aller bedste chokolade du overhovedet kan få, og i modsætning til de fleste chokoladerier så styrer A XOCO hele processen, fra kakaobønnen plukkes, til den færdige chokolade kommer ud. Og det kan i den grad smages. Vi garanterer dig: Du har aldrig smagt chokolade som dette.

 Her kan du se Jesper Rahbek i et spændende interview i TV2

NB! Torsdag den 8. november kan du smage A XOCO chokoladen i butikken. Vi starter kl. 16:00 og har åbent til kl. 19. Der er gratis adgang, og tilmelding er ikke nødvendig.

olivenv


Crème Brûlée Aps.  -  Ravnsbjergvej 7  -  3400 Hillerød
Tlf 51 95 77 89
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

oliven

 kor2

© Crème Brûlée & Bentivi Photography Aps. 2014