---

Crème Brûlée

---

Kransekage af marconamarcipan

kransek1Ingredienser

400g marconamarcipan
55g æggehvide
140g rørsukker

Sådan gør du

Æg og sukker røres sammen. Der skal røres godt til al sukkeret er smeltet.

Kom marconamarcipanen i æg/sukker masse. Kom det i lidt ad gangen.

Når al marcipanen er rørt i, og massen er pæn og ensartet, lægges den i en tætsluttende plasticpose i køleskab i et døgn.

Massen trilles til en pølse med en diameter på 2 cm (det er omkring to tommelfingres tykkelse). Pølsen skæres i passende længder og sættes på en plade med bagepapir

De bages i ca. 12 min. ved 225 grader. Har du en varmluftsovn er det bedst at bruge luftvarmen.

Afkøles, og dekoreres med f.eks. overtrækschokolade, hvid glasur og nødder.

Variationer

Rul en tynd stand af nougat, ca. 0,5 cm i tykkelse. Tryk kransekagemassen lidt flad og læg nougat pølsen oven på. Rul massen rundt om nougaten, så den dækker hele vejen rundt.  

Du kan pynte overtrækschokoladen med f.eks. frysetørrede hindbær (vi har Caffea's frysetørrede frugt: Hindbær, Jordbær og Rabarber i butikken).

olivenv


Crème Brûlée Aps.  -  Ravnsbjergvej 7  -  3400 Hillerød
Tlf 51 95 77 89
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

oliven

 kor2

© Crème Brûlée & Bentivi Photography Aps. 2014