---

Crème Brûlée

---

Sparkling Tea

KocembasProducent 1Vi har fået et helt nyt produkt i butikken. Det er en blanding af mousserende vin og te. Producenten er den kendte vinmand Jacob Kocemba, som kalder det for "Sparkling Tea".

Historien

Kocemba's Sparkling Tea så dagens lys i foråret 2011, men historien starter nogle år tidligere.

I 2009 opstår på Nimb Herman i Tivoli idéen om at lave en ny type drikkevare, bygget på te og friske krydderurter samt hvidvin. Jacob Kocemba fik til opgave at sætte vin til en bestemt type dessert lavet med vilde skovjordbær, som skabte ham en del problemer - for han kunne ikke finde en vin, der var fin og delikat nok og samtidig havde et godt niveau.

Han besluttede at prøve at lave noget selv og efter en del forsøg med diverse ingredienser, kom han på noget, der var rigtig tæt på. Han manglede dog en måde at få hindbær- og jordbærsmag ind i drikken uden det blev for voldsomt og dominerende. Efter mange mislykkede forsøg falder blikket på skabet med te, og en ny idé dukkede op. Han lavede te på forskellige typer, og smager drikken endeligt færdig. I restauranten er det en kæmpe succes, og grundpillen om at lave en ny type drikkevare bygget på te var sat.

kocemba5Fem forskellige typer

Kocembas Sparkling Tes findes i fem forskellige varianter, som du kan læse mere om her:

Kocembas nr. 1: Hindbær - Jordbær

Kocembas nr. 2: Varme krydderier

Kocembas nr. 3: Kamille

Kocembas nr. 4: Citron - Ingefær

Kocembas nr. 5: Hibiscus - Rosé

Sparkling Tea nr. 1 til 4 har en alkoholprocent på 4, mens nr. 5 er baseret på Rosé vin og er på 6%.

Vi er stolte af...

... at kunne præsentere denne specielle og meget lækre drik for vores kunder. Du kan få alle 5 typer Sparkling Tea i butikken.

Fås både i 75 cl og i 37.5 cl flasker. Begge med bundet champagneprop.

olivenv


Crème Brûlée Aps.  -  Ravnsbjergvej 7  -  3400 Hillerød
Tlf 51 95 77 89
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

oliven

 kor2

© Crème Brûlée & Bentivi Photography Aps. 2014