---

Crème Brûlée

---

Ciderglaseret andebryst

AndebrCider

Andebryst:

2 stk. andebryst, 
1 stk. skalotteløg skåret i tynde skiver
2 cl æblecider 
1 dl hønsefond
1 spsk. honning
25 g smør

Rids skindet så brysterne ikke trækker sig sammen når de steges. Kom lidt olie på panden til stegning. Læg andebrysterne på den varm pande. Steg andebrysterne med skindet nedad indtil skindet er gyldent. Vend og steg på den anden side, i ca. 2 minutter. 

Kom skalotteløg, æblecider, hønsefond og honning i en kasserolle og kog det ind til ca. 1/3. Pisk smørret i. Varm det hele gennem, og hæld den på andebrysterne. 

Sæt panden i en varm ovn ved ca. 175 grader, og steg brysterne færdige. Brug evt. et stegetermometer. Temperaturen i midten af kødet skal være ca. 54 grader.


Chutney:

4 store syrlige æbler i tern
50 g rørsukker
1 tsk salt
2 fed finthakket hvidløg
25 g rosiner
25 g grofthakkede valdnødder
1 spsk revet frisk ingefær
1 dl gastrik
1 dl æblemost
1 tsk hakket frisk timian

Alle ingredienser koges sammen ved jævn varme til æblerne er kogt til puré. Rør jævnligt. 

Kartoffelrösti:

4 store bagekartofler
1 løg
vindruekerneolie
salt og peber

Skræl kartofler og løg og riv dem groft. Dup væden af kartoflerne og kom salt og peber på. Steg kartoflerne i varm olivenolie, til de er møre, sprøde og gyldne.

olivenv


Crème Brûlée Aps.  -  Ravnsbjergvej 7  -  3400 Hillerød
Tlf 51 95 77 89
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

oliven

 kor2

© Crème Brûlée & Bentivi Photography Aps. 2014