---

Crème Brûlée

---

Velkommen i Webshoppen

webshop2Nu slår vi dørene op til Crème Brûlée's helt nye WebShop. Nu kan du shoppe hvornår du vil, og hvor du vil. Rigtig mange af vores kunder har efterspurgt at kunne handle på nettet, ikke kun for at shoppe uden for åbningstiderne, men også for at fortælle venner og bekendte rundt omkring i landet, hvor man kan købe de lækreste delikatesser, chokolade, øl og alt det andet gode vi har i butikken.

Det hele er med

Lige nu har vi helt præcist 1.622 forskellige vare i butikken, og de er med alle samme - men nogle ganske få undtagelser. Priserne i webshoppen er de samme som i forretningen, men det kan godt betale sig at logge på en gang imellem. For særlige tilbud ser du først på webben, hvor de fremhæves.

Og bor du i nærheden, kan du shoppe på webben, og selv afhente varerne i butikken - uden ekstra omkostninger. Bor du længere væk, sender vi med PostDanmark. Køber du for mere end 500 kr. sender vi oven i købet gratis til dig.

Særligt for medlemmer

Er du medlem af Club Brûlée så er det endnu lettere at bruge webshoppen. Det login du har fået til dit medlemsskab, kan nemlig bruges direkte på webshoppen, så du ikke behøver at taste de informationer vi allerede har. 

Klik på Webhop i menuen øverst på siden, for at komme til webshoppen, eller skriv adressen direkte:

https://shop.cremebrulee.dk

Vi glæder os til at se dig også i webshoppen.

olivenv


Crème Brûlée Aps.  -  Ravnsbjergvej 7  -  3400 Hillerød
Tlf 51 95 77 89
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

oliven

 kor2

© Crème Brûlée & Bentivi Photography Aps. 2014