---

Crème Brûlée

---

Verdens bedste ketchup

Stokes ketchup 400Nu kan du få Stokes originale ketchup hos os. Det er ketchup fremstillet på den originale måde, dvs. med masser af solmodne italienske tomater. Der bruges ikke minder end 196 gram tomater pr. 100 gram ketchup, og det kan smages.

Tomaternes sødme, krydderier og den fineste vineddike betyder alt for smagen. Mange "moderne" ketchuper er syrnet med en kombination af eddike og ascorbinsyre (C-vitamin, også kende som E300). Det smager surt og lidt stærkt, og giver det meste industri ketchup en trist og flad smag.

I Stokes ketchup er der ingen E tilsætningsstoffer, og smagen er derfor rund dyb og blød. Resultatet er, at selv en lille portion af ketchuppen rækker langt. Vi prøvede den i går til vores italiensk inspirerede frikadeller (opskriften kommer senere), og det var med stor succes.

Brug den til grillmad, hakkebøf, pastaretter (i stedet for tomatsovs), som dip til snacks, eller som spread på sandwiches.

Vi har dem i to størrelser, begge i glasflasker på hhv. 300g og 580g. Og nyd glasflasken, som har klassisk ketchup-flaske effekt, dvs. der skal rystes lidt for at få den første skefuld ud - derefter flyder det bare. Det her er ketchuppen dine børn ikke kan få i fred for dig.

Se den på webshoppen.

olivenv


Crème Brûlée Aps.  -  Ravnsbjergvej 7  -  3400 Hillerød
Tlf 51 95 77 89
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

oliven

 kor2

© Crème Brûlée & Bentivi Photography Aps. 2014