---

Crème Brûlée

---

Nye vine fra Italienske Bottega


BottegaGoldVi har fået fire nye meget lækre Italienske vine i sortimentet. De kommer fra Bottega, og der er tale om mousserende hvidvine af meget høj kvalitet. Og ikke kun er kvaliteten helt i top - flaskerne i sig selv er helt fantastiske.

De fire Bottega vine er:

Botteag Gold (billedet til højre). En mousserende Proseco vin med en let og fint afrundet smag. Det er en af Italiens mest foretrukne festdrikke, ikke kun nytårsaften, men hele året. Den er så populær, at denne vin har sin helt egen Facebook fan side. Den kan du se her. Alkohol 11%.

Bottega Proseco D.O.C: Proseco fremstilles af håndplukkede druer. Den friske druesaft fyldes på stålbeholdere, hvor gæringen foregår i to omgange. Først gæres som almindelig vin til en alkoholprocent på 7, derefter gæres vinen i yderligere 40 dage, hvorunder den dannede kulsyre presses ind i vinen som derme bliver musserende med små lette bobler. 

Bottega Moscato: En mousserende dessertvin, der med sin sødme og fylde passer perfekt til alle søde desserter - og selvfølgelig også til f.eks. kransekage og franske macarons. Den er fremstillet udelukkende af de søde moscato druer, som har en smag med strejf af roser og fersken. 6,5% alkohol.

Bottega Diamond: En mousserende hvidvin baseret på rene pinot noir druer. Produktionsmetoden er den såkaldte Charmat metode, som også betegnes som den Italienske metode. Bottega Diamond kan måle sig med de bedste franske champagner. Flasken er et kapitel for sig. Den er besat med små "diamanter" - deraf vinens navn.

Alle fire vine kommer i 75cl flasker. Serveres i champagneglas ved en temperatur ikke over 5 grader. Lad flasken stå i en vilkøler, så den holder den lave temperatur. 

Fås kun i butikken i Nyagde.

italiensk vin - guld 400italiensk vin - alm 400italiensk vin - rose 400italiensk vin - perler 400

bottegaGold-dk

olivenv


Crème Brûlée Aps.  -  Ravnsbjergvej 7  -  3400 Hillerød
Tlf 51 95 77 89
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

oliven

 kor2

© Crème Brûlée & Bentivi Photography Aps. 2014