---

Crème Brûlée

---

Håndlavede sæber

basCrème Brûlée forhandler en række udsøgte livsstilsprodukter til bad og velvære.

Vores håndlavede sæber er fremstillet af rene råvarer, som f.eks. olivenolie, honning, urteudtræk og æteriske olier som bidrager med forskellige plejende egenskaber. Renheden betyder at sæberne er nænsomme mod huden, og da der ikke er tilsat parfumer kan de også bruges af alle som normalt har problemer med parfume i denne type produkter. Vi forhandler både faste håndsæber, flydende sæbeprodukter og en række andre produkter bl.a. en stribe meget nænsomme produkter til hårvask og pleje.

Olier

Crème Brûlée fører en række forskellige bade og massage olier, alle fremstillet af vegetabilske olier, og tilsat aromatiske olier som gør at brugen bliver behagelig og velduftende. Fælles for olierne er, at deres duft er yderst diskret, samtidig med at sammensætningen betyder at de optages hurtigt, så de ikke virker fedtede. Du kan prøve de forskellige olier i butikken.

Gavesæt og tilbehør

Personlige plejeprodukter er en god idé i f.eks. en gavekurv, og vil man gøre lidt mere ud af det forhandler vi gavesæt hvor vi har samlet forskellige kombinationer i indbydende gaveæsker.

Ren nydelse

I Crème Brûlée fører vi en lang række kropsplejeprodukter. Vi har omhyggeligt udvalgt vores produkter så de står for den renhed og nydelse, vi værdsætter så højt.

Man får næsten lyst til at spise sæben når man ser og dufter den. Og hvorfor byde kroppen mindre end ganen. I butikken kan du opleve disse fantastiske sæber og deres duft, og vi hjælper gerne med at finde en sæbe med de egenskaber du gerne vil have.

Næste gang du køber sæbe...

... i supermarkedet, så tænk lidt på, hvad der er i produktet og hvordan det er fremstillet. De fleste håndsæber laves i dag af animalsk fedt. Det kræver betydeligt mere natron– og kaliumlud, end når sæben fremstilles af vegetabilske olier, som bruges i vore produkter.

olivenv


Crème Brûlée Aps.  -  Ravnsbjergvej 7  -  3400 Hillerød
Tlf 51 95 77 89
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

oliven

 kor2

© Crème Brûlée & Bentivi Photography Aps. 2014