---

Crème Brûlée

---

Vin fra Nicolas Vahé

Nvbr0901-900Nicolas Vahé er født i Amiens, i det nordlige Frankrig, og er udlært som kok og konditor på "Pic Valence" - en fransk 3 stjernet Michelin-restaurant. I 2000 kom han til Danmark og fik job som konditorchef på Falsled Kro på Fyn. 

I 2007 startede Nicolas sit eget mærke af specialiteter, efter egne opskrifter. Erfaringerne som kok og den daglige kontakt med kokkefaget betyder, at de udvalgte specialiteter er af helt ekstraordinær klasse og kvalitet. Alle råvarer i produkterne er udvalgt af Nicolas i tæt samarbejde med råvareproducenter i bla. Frankrig og Italien. 

I Crème Brûlée er vi rigtig glade for at forhandle Nicolas' udsøgte specialiteter, som ud over en række delikatesser også omfatter både rød- og hvidvin.

To fantastiske vine

Rødvinen: I Cötes du Rhöne A:O.C området ligger der 95 lokale landsbyer i departementerne Vaucluse, Dröme og Gard. Denne udsøgte vn kommer fra en af disse familiegårde i laudun. Der er tale om en rigtig mørk rød vin med en kraftig bouquet af røde frugter med en stænk likør. En meget elegant vin i munden, hvor den både er delikat og robust. Serveres ved 13° og egner sig til både rødt og lyst kød og ikke mindst til ost.

Hvidvinen: Ogås hr er der tale om en Cötes du Rhöne. Den sydfranske sol og klima er ideelt til dyrkningen af rigtig modne og søde druer. Den gyldne frave med små stænk af grøn udtrykker nøjagtig vinens delikate smag som leder tanken hen på eksotisk frugt, hvide blomster og et stænk citrus. Smagen er frisk, rund og tydelig. Serveres ved 8° og passer til retter med lyst kød, fisk, rejer, salater eller blot som en dejlig let aperitif.

 

Det perfekte match

De to vine rød og hvid er det perfekte match. Start forretten let med et glas af den liflige hvide, og fortsæt til stegen og osten med den røde.

Prisen er 98,- kr. pr. flaske (75cl). 

olivenv


Crème Brûlée Aps.  -  Ravnsbjergvej 7  -  3400 Hillerød
Tlf 51 95 77 89
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

oliven

 kor2

© Crème Brûlée & Bentivi Photography Aps. 2014