---

Crème Brûlée

---

Påskebryg i verdensklasse

caroulus paaske cutHvis du ikke kender den belgiske Gouden Carolus Easter, så har du en stor oplevelse i vente. Denne påske ale er en af de aller bedste i verden, og den er på linje med Carolus julebryg som har vundet stribevis af internationale priser. Kunne du li' julebryggen så kan du med garanti også li' Carolus Easter.

Carolus Påske er en mørk og lidt sød ale, med en let eftersmag af anis. Den smagskombination egner sig perfekt til det danske påskebord. Farven er mørk brun over i det rødlige, og skummet er tykt og cremet.

Carolus Påske brygges af det belgiske bryggeri Het Anker, og påskebryggen er den mindste produktion på bryggeriet. Faktisk brygges der kun 2.000 kasser dvs. 24.000 flasker af denne herlige øl, og nogle af dem står nu på hylderne i Crème Brûlée.

Styrken er 10,5% og der er 3/4 liter i flasken.

Gouden Carolus Cuvee Van de Keizer

Vi har i øvrigt også meget andet godt øl fra Het Anker, bl.a. Belgiense enste årgangsøl Gouden Carolus Cuvee Van de Keizer. Det er en mørk ale med en fantastisk smag og en styrke på 11,0%. Øllet kan lagres i årevis og bryggeriet lover en holdbarhed på mindst 10 år. Og som for gode vine bliver smagen bedre år for år. Det samme gælder i øvrigt Carolus Påskebryg.

Flasken rummer 3/4 liter og ettiketten er brændt emalje direkte på glasset - meget dekorativ og flot i en gavekurv eller på påskebordet.

virklund paaskeDansk når det er bedst

Fra vores hjemlige Virklund Bryghus har vi også påskebryggen på lager. Det er en frisk ravgylden ale brygget på den klassiske Hallertau Perle humle der samme med belgisk specialmalt og mørk krystalmalt giver en meget velafstemt smag der passer flot til påskebordet. Den har lidt sødme, men er ikke så sød som Carolus påskebryg.

I flasken er et 1/2 liter, styrken er 6,8%.


olivenv


Crème Brûlée Aps.  -  Ravnsbjergvej 7  -  3400 Hillerød
Tlf 51 95 77 89
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

oliven

 kor2

© Crème Brûlée & Bentivi Photography Aps. 2014